Over Jolien

“Zo nam een werkgever na een vijfjarig dienstverband afscheid van mij!” Een eerste indruk. Wil je meer weten, bel mij dan gerust! 

Jolien is sinds 2005 werkzaam als QHSE-adviseur. Nu als onafhankelijke zelfstandige professional, maar zij heeft ook ervaring als kwaliteitsmanager en-adviseur in loondienst. Door de jaren heen heeft zij een brede ervaring opgedaan met verschillende managementsystemen en verschillende bedrijven en organisaties binnen de publieke en private sector.

Haar belangrijkste drijfveer is dat zij graag de kwaliteit in uw organisatie zichtbaar maakt vandaar de slogan "uw kwaliteit is mijn zorg".
Haar werkwijze is persoonlijk en praktisch. Samen met u is zij op zoek naar werkbare en duurzame oplossingen die passen bij uw onderneming.

Door haar jarenlange ervaring als HRM professional ligt bij haar de focus op wat werkt voor het bedrijf en haar medewerkers en is zij binnen de mogelijkheden van verschillende normen op zoek naar verbinding tussen de medewerkers met een managementsysteem.

 

Als adviseur kan zij verschillende activiteiten uitvoeren:

  • Opzetten van managementsystemen die voldoen aan diverse eisen;
  • Opstellen van procesbeschrijvingen en werkinstructies
  • Begeleiding van certificeringstrajecten en verbeteracties.
  • Uitvoering van nulmetingen
  • Uitvoeren van risico inventarisaties
  • Uitvoeren van interne audits
  • (In-company) Trainingen zoals ISO 9001 / 14001 normkennis, interne auditor en TQM training
  • Begeleiding van directie- en MT-teams bij verbetertrajecten, uitvoeren directiebeoordeling of opstellen en implementeren jaarplan en -cyclus.

 

Meer weten over Jolien?

Vaak raakt ISO-certificering de terreinen van Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Voor Jolien zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen kernwaarden in haar persoonlijke leven en op zakelijk vlak. Zij is aangesloten bij een netwerk van adviseurs op het terrein van duurzaamheid MVO4Holland. Daarnaast zet zij zich als vrijwilliger in op deze terreinen als bestuurslid van de landelijke werkgroep PvdA Duurzaam en was zij tot oktober 2021 betrokken bij het netwerk Duurzaam Ondernemen in Noord West Holland.

Verder is Jolien aangesloten bij MVO Nederland .

profielfoto jolien